Om Fjorn

Kapp Båtforening bygget i 2001 Båtkroa, populært kalt Havnepuben. Stedet skulle tilby mat og drikke til båtfolk, kappinger og tilreisende.

Gjennom årene har det vært mange forskjellige drivere og konsepter. Mange har snakket om den unike plasseringen. Det store potensialet. Mulighetene.

Gjennom vinteren 2019 har Fjorn gjennomgått omfattende oppussing. Fjorn, den nye båtkroa, er blitt til.

Men det beste er uforandret. Beliggenheten. Nærheten til Mjøsa og Kapp Melkefabrikk. Den varme svartor-panelen fra Baakin, rett i nabolaget.

Fjorn skal være for alle. Vi vil være det naturlige valget for gammel og ung. Lokale og tilreisende. Båtfolk og turgåere. Urbane Totninger og landlige byfolk. Sommer og vinter.

Kom på Fjorn.
Vi skal gjøre alt vi kan for at du kommer igjen.
Og igjen.

Hilsen eierne;
Anne Marthe, Torbjørn, Thomas, Gustav og Paul

fjorn-teodor.jpg
fjorn-inne.jpg

Kjøkkensjefen & restaurantsjefen

Vi ville ha en kjøkkensjef som kan lage spennende mat som folk vil digge. En matelsker som får det beste ut av råvarene. En person med pasjon for mat. Heldigvis fant vi Teodor Gubberud.


Teodor

Teodor er kreativ, nysgjerrig og en ganske ung kjøkkensjef. Likevel er han rutinert og har bred erfaring fra både store og små kjøkken. Han kom til Kapp etter å ha skapt og drevet Hamars mest spennende restaurant de siste årene; Garage, som var kjent for ujålete mat og fantastisk stemning.

Teodor takket nei til et 20-talls jobbtilbud etter han solgte Garage, men Fjorn og Kapp ble for fristende. Vi er veldig fornøyde og stolte over at Teodor valgte å fortsette sin karriere på Fjorn!

Våre gjester kan forvente raus mat, gode smaker og ypperlige råvarer laget med gode teknikker. Teodor har høyt fokus på «value for money» uansett hva han lager. Av Teodor vil du få alt fra burger til femretters, alt laget med kjærlighet.


Senita

Apropos kjærlighet. Vår restaurantsjef er Senita Celius. Senita er samboer med Teodor, og de drev Garage sammen. Senita har fagbrev som servitør, og har erfaring fra bl.a. Refsnes Gods. Sammen med Teodor har hun reist rundt i verden for å la seg inspirere av smaker og matkulturer. De har plukket det beste fra alle verdenshjørner, og sammen funnet sin stil, sitt matuttrykk.