Åpningsfest selveste påskeaften

Endelig. Fjorn er klar for åpning!

Vi ønsker at flest mulig skal få en smak av Fjorn på åpningsfesten. Vi legger derfor opp til et tredelt program denne dagen.

Dørene åpnes kl. 12, og vi begynner festdagen med et barnevennlig og spennende familieprogram. Det blir salg av pølser ala Teodor, påskequiz med premie, påskekyllingen kommer på besøk, og det blir også pressekonferanse kl. 14, med blant annet Håkon Skaug i panelet. Under pressekonferansen blir det også anledning for publikum å stille spørsmål.

Familiearrangementet avsluttes kl. 15, da skal restauranten klargjøres for middag og åpningsfest.

Middagen begynner kl. 18, og det serveres en deilig buffet, den samme buffeten som skal serveres til Urbane-publikummet senere i sommer. Sjekk ut menyen her (legg inn link). Prisen er kr. 410,- per kuvert. NB: Alle bord er allerede booket for middagen (kl. 18-21).

Men, fortvil ikke dersom du ikke har fått reservert bord. Middagen avsluttes nemlig kl. 21, og fra da og utover er alle velkomne! Da kommer en DJ og sørger for god musikk og drar festen i gang. Vi holder åpent til kl. 01.30. 

Det er gratis inngang både på dagtid og kveldstid.

Og hvis noen lurer: Innendørs er vi ferdige med oppussingen. Utendørs gjenstår det en del som skal bli klart før sommersesongen 😊

NB! Det er trolig lurt å komme i god tid. Fjorn rommer mange, men når det er fullt, da er det fullt!

Ubåt