Hovedrett

PULDPÅRK
185,-

Harissa pulled pork i pita med fresh kålsalat, tahini yoghurt, urter og syltet rødløk.
SO, SN, SV, M, SL, SE, G(HVETE)


FJORNSUPPE
(NAMNAM STYLE)
195,-

Thai red curry-suppe med fisk og skalldyr, sesongens grønnsaker og brød.
B, SO, SV, F, SK, SL, G(HVETE)


KYLLING I SYDEN
190,-

Gresk salat med urtemarinert kylling, vannmelon, gresskarkjerner, tzatziki og brød.
SO, SV, M


FJORNBURGER
185,-

Storfe-burger med cheddar, røkt paprika-aioli, syltet rødløk, tomat og isbergsalat.
Dobbel: 250,-
SO, SN, SV, M, E, G(HVETE)


BIFFEN
310,-

Rosastekt ytrefilet med trøffelmajo , asparges, bakt cherrytomat, grønn salat med parmesan og fries.
SO, SN, SV, M, SL, E



Ord du kan lure på:
  • Harissa: Afrikansk krydderpaste med bl.a. røkt paprika og chili.
  • Tahini: En paste av malte sesamfrø med opphav i Midt-Østen.
 

Barnemeny

(T.O.M. 12 år)


SUPERGOD KYLLING
120,-

Barnevennlig kylling med litt fries og agurk.
SV, M, G(HVETE)


SUPERGOD BURGER
110,-

Barnevennlig storfe-burger med cheddar og litt fries.
SV, M, G(HVETE)


Kjøper du mat fra barnemenyen pluss brus får du ikke med en plastleke i dårlig kvalitet. Men dere kan få låne et spill hvis dere vil.

Attåt­/snacks

TRØFFEL­FRAIS
65,-

Fries med trøffelmayo og parmesan.
SO, SN, SV, M, E


CHILI­FRAIS
65,-

Fries med chilimayo og urter.
SO, SN, SV, E


LITT SPIK (PERFEKT Å DELE)
210,-

Spekemat med diverse digg.
SO, SN, SV, M, SL, SE, E, G(HVETE)


BRØMÆ­TATSIKI
60,-

Brød med tzatziki.
SO, SV, M, G(HVETE)

 

Dessert

BANNANSPLITT­MÆÆLT
110,-

Banansplitt med alt.
P, M, E, G(HVETE,HAVRE)


DR. SOPPS BEGAVELSE
85,-

Vikingmelk-pudding med krønsj og bær.
SV, M, E, G(HVETE,HAVRE)

Doktor Olav Johan Sopp (født på Hamar 1860, død på Kapp 1931) grunnla blant annet industriell melkebevaring i Norge. Viking Melk ble patentert og introdusert av Dr. Sopp, og denne hermetiserte og kondenserte melka ble produsert ved Kapp Melkefabrikk i mange år.

 
 

Har du allergi/diett restriksjoner vennligst informer din servitør.
B: BLØTDYR, P: PEANØTT, N: NØTTER, SO: SOYA, SN: SENNEP, SV: SVOVELDIOKSID & SULFITT, F: FISK, L: LUPIN, M: MELK, SK: SKALLDYR, SL: SELLERI, SE: SESAMFRØ, E: EGG, G: GLUTEN